Баскетбольный клуб
основан
осенью 1991 года
Болельщики!
Ваша поддержка
гарантия нашего успеха!
Став відомий принцип відбору гравців на Матч Зірок 2019
03.01.2019 Новости Став відомий принцип відбору гравців на Матч Зірок 2019

Уже 26-го січня у Запоріжжі (ПС Юність) відбудеться Матч Зірок Суперліги Парі-Матч 2019. Цьогоріч баскетбольне свято пройде у форматі матчу Зірок України проти Зірок Легіону. Кожен із восьми клубів Суперліги Парі-Матч буде представлений у цьому святі.


Стартові п’ятірки Матчу Зірок визначатимуться шляхом голосування уболівальників. Другу п’ятірку визначатимуть тренери Суперліги, ще по два гравці у збірні оберуть організатори Матчу Зірок (ФБУ). Також організатори назвуть тренерський склад збірних команд. Головним чинником при визначені тренерів стане турнірне становище їх команд у чемпіонаті України.


Водночас, кожен тренер клубу Суперліги має назвати по три українські гравці своєї команди, які будуть включені у голосування за стартову п’ятірку МЗ. Це опитування буде проведено оргкомітетом до 6-го січня. Таким чином, у голосуванні за стартову п’ятірку Зірок України візьмуть участь 24 гравці поділених на захисників та фронткорт. Водночас участь у голосуванні за стартову п’ятірку Зірок Легіону візьмуть усі легіонери Суперліги Парі-Матч. Голосування за стартові п’ятірки стартує на офіційному сайті ФБУ 6-го січня та триватиме 10 днів.


У програмі Матчу Зірок, окрім гри України проти Легіону, традиційно буде як мінімум три конкурси: майстерості, конкурс триочкових та конкурс слем-данків. Учасники конкурсної програми будуть затвердженні оргкомітетом до 18 січня, до цієї дати буде оприлюднений і точний склад гравців Матчу Зірок 2019.